Herman Høyeraal tennis

Førstereisgutten Høyeraal med bagasjetrøbbel i Egypt

16-åringen Herman Høyeraal ankom Sharm El Sheikh mandag, men har enda ikke fått bagasjen til Egypt.

16-åringen Herman Høyeraal ankom Sharm El Sheikh mandag, men har enda ikke fått bagasjen til Egypt.

Sølvvinneren NM fikk muligheten i Davis Cup-troppen da Casper Ruud ikke hadde muligheten til å bli med det norske Davis Cup-laget denne gangen. Den første turen med de norske guttene har derimot ikke blitt helt som han hadde sett for seg.

– Da jeg reiste til Sharm El Sheikh kom aldri bagen min med seg fra Stockholm til København. Jeg har fortsatt ikke fått den. Anders (Håseth) har jobbet mye med å få den hit, sier Høyeraal til Tennis-Norge, som også har et annet problem.

– Jeg er skadet under foten, så det var helt okei at bagen ble borte akkurat denne uken. Jeg kunne ikke trent uansett. Jeg vet ikke helt hva det er, så jeg skal til en lege når jeg kommer hjem, sier Høyeraal, som blir tilskuer under kampene i Egypt.

Talentet, som til vanlig bor i Stockholm, overrasket mange da han tok seg helt til finalen i norgesmesterskapet for seniorer i sommer. Også etter finalen har Ullern-spilleren tatt steg på tennisbanen.

– Utviklingen har gått veldig mye framover etter finalen i NM. Jeg har vært i finale i en juniorturnering og vant nettopp en double i Danmark, avslutter Høyeraal, som har mål om å være høyt nok rangert til å spille juniorutgaven av Australian Open neste år.

Tennis-Norges reporter måtte for øvrig ta med seg tennissko i størrelse 47 til Sharm El Sheikh slik at Høyeraal, som egentlig bruker skostørrelsen 48, kunne se ordentlig også i fottøyet under den offisielle trekningen fredag.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788