Frogner Tennis

Utviklingen til norsk tennis får skryt i anerkjent tennismagasin

Utviklingen av tennis i Norge blir kalt en suksesshistorie i den nyeste utgaven av tennismagasinet Tennis Europe.

Utviklingen av tennis i Norge blir kalt en suksesshistorie i den nyeste utgaven av tennismagasinet Tennis Europe.

Magasinet skriver at Norge i 2015 ble det 13. europeiske landet til å bli anerkjent på gullnivå for trenerutdanningssystemet i landet. I resten av artikkelen er det Øivind Sørvald som forteller om hvordan det hele ble oppnådd.

– Reisen begynte i 2006 med et besøk til Miguel Crespo i ITF. Vi så etter å starte en ny æra innen trenerutdanning i landet, og det ble møtt med stor entusiasme og støtte. ITF ga oss alt mulig materiale og retningslinjer for hvordan vi skulle gå fram, sier Sørvald, blant annet, til magasinet.

– Siden 2015 har forbundet økt fokuset på landslagene og samarbeider med et akademi som er ansvarlig for treningen i hverdagene. Forbundet bidrar med teknisk og taktisk screening, dokumentasjon og fysiske tester, forteller Sørvald.

Hele artikkelen kan leses her.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788