Pliskova gikk på overraskende tap i Kina

av | 5 oktober, 2017 - 09:30 | Internasjonalt

Karolina Pliskova har hatt en god sesong, men i WTA-turneringen China Open ble det tap allerede i tredje runde.

Karolina Pliskova har hatt en god sesong, men i WTA-turneringen China Open ble det tap allerede i tredje runde.

Den tsjekkiske tennisspilleren møtte rumenske Sorana Cirstea, nummer 44 på WTA-rankingen. Pliskova var favoritt foran oppgjøret, men klarte ikke å leve opp til favorittstempelet. Den rumenske motstanderen vant overraskende 6-1, 7-5.

I kvartfinalen møter Cirstea det latviske supertalentet Jelena Ostapenko. 19-åringen fikk en enkel reise i tredje runde. Det kinesiske hjemmehåpet Shaui Peng trakk seg nemlig fra oppgjøret mot Roland Garros-vinneren etter 15 minutter på 0-3. Også Carolina Garcia er klar for kvartfinale.

Onsdag tok Simona Halep revansj for tapet i US Open og slo samtidig Maria Sjarapova for første gang i karrieren. I alle de sju foregående møtene mellom Halep og Sjarapova er det russiske Sjarapova som har vært seierskvinnen. I andre runde av WTA-turneringen China Open vant Halep 6-2, 6-2 og tok seg videre til kvartfinale.

– Jeg er veldig glad for at jeg klarte dette. Det er min første seier over henne, og jeg vil bare nyte øyeblikket, sa Halep etter kampen, ifølge WTAs hjemmeside.

 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ny milepæl

Ny milepæl

Casper Ruud vant Barcelona Open – hans første tittel i kategorien ATP 500.

Finaleklar i Barcelona

Finaleklar i Barcelona

Casper Ruud slo Tomas Martin Etcheverry (ATP 30) i semifinalen av ATP 500 Barcelona Open – kan bli reprise av Monte Carlo finalen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv