Nadal

Nadal vant årets sjette tittel

Rafael Nadal fortsetter den imponerende 2017-sesongen og tok søndag karrierens 75. tittel.

Rafael Nadal fortsetter den imponerende 2017-sesongen og tok søndag karrierens 75. tittel.

Den spanske 31-åringen har ikke tapt en eneste kamp siden han klatret opp på førsteplassen på verdensrankingen 21. august. Nå står Nadal med hele 12 kamper uten tap etter å ha gått til topps i både US Open og Beijing Open.

I finalen i Kina møtte Nadal australske Nick Kyrgios. Veteranen fra Spania ble for sterk for den unge australieren og vant finalen hele 6-2, 6-1. Dermed sikret han seg sin sjette tittel for sesongen og den 75. tittelen i karriere. Nadal vant også turneringen i Beijing i 2005.

På kvinnesiden var det Carolina Garcia som gikk til topps. Den franske jenta slo Simona Halep 6-5, 7-6 (7-3). Garcia tok også sin ellevte strake seier. Halep vil uansett ta over førsteplassen på verdensrankingen mandag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788