Ulrikke Eikeri

Eikeri vant første kvalifiseringsrunde i USA

Ulrikke Eikeri er et steg nærmere å kvalifisere seg for første runde i en 80.000-dollarsturnering.

Ulrikke Eikeri er et steg nærmere å kvalifisere seg for første runde i en 80.000-dollarsturnering.

Den norske 24-åringen har trolig gode forhåpninger om å nå hovedrunden i 80.000-dollarsturneringen i Macon. Eikeri står nemlig med elleve seire på de siste 13 kampene, der hun blant annet har vunnet en 15.000-dollarsturnering og kommet til finalen i 25.000-dollarsturnering. Torsdag spilte Oslo-jenta også meget sterkt mot en sterk svensk spiller, men tapte.

Søndag møtte Eikeri amerikanske Sanaz Marand i første kvalifiseringsrunde. 29-åringen er nummer 450 på WTA-rankingen og har sin beste plassering er karrieren som nummer 242 i 2014. I juli gikk hun til topps i en 15.000-dollarsturnering – hennes andre tittel i karrieren.

I oppgjøret mot Marand hadde Eikeri full kontroll. Jenta fra Nordstrand seilte gjennom det første settet med 6-4 etter å ha ledet 4-1. I det andre settet var 24-åringen overlegen og sikret seg avansement med hele 6-0.

Mandag venter andre kvalifiseringsrunde. Der er motstander Caitlin Whoriskey. Den amerikanske 29-åringen er nummer 482 i verden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788