Ulrikke Eikeri

Eikeri stormet til semifinale i USA

Ulrikke Eikeri ble fredag klar for semifinale i 15.000-dollarsturneringen på Hilton Head Island.

Ulrikke Eikeri ble fredag klar for semifinale i 15.000-dollarsturneringen på Hilton Head Island.

Oslo-jenta har storspilt i 15.000-dollarsturneringen i USA. Det er også første gang på en god stund den norske jenta spiller en turnering på 15.000-dollarsnivå. Likevel har hun imponert i USA og er videre til semifinale uten å tape et sett.

Så langt i turneringen har Eikeri møtt lavt rangert motstand, og det var også tilfellet fredag. Jenta fra Nordstrand møtte den urangerte kvalifiseringsspilleren Sofia Sewing. Det endte med 6-1, 6-3 seier over den amerikanske jenta.

I lørdagens semifinale venter vinneren i oppgjøret mellom tredjeseedede Laura Pigossi, nummer 409 på WTA-rankingen med en 247.-plass som den høyeste plasseringen i karrieren fra 2014, og den urangerte kvalifiseringsspilleren Anna Turati.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788