Ulrikke Eikeri

Eikeri stormet til kvartfinale

Ulrikke Eikeri tok sin sjuende strake seier og er videre til kvartfinale i 25.000-dollarsturneringen i Sumter.

Ulrikke Eikeri tok sin sjuende strake seier og er videre til kvartfinale i 25.000-dollarsturneringen i Sumter.

Jenta fra Nordstrand fortsetter å vise god form i USA. Eikeri vant søndag en 15.000-dollarsturnering på Hilton Head Island. Selvtilliten fra årets tredje tittel virker hun å ha tatt med seg inn i 25.000-dollarsturneringen i Sumter.

Den norske 24-åringen har etter torsdagens kamp vunnet sju kamper på rad uten å tape et eneste sett. Torsdag møtte Eikeri amerikanske Julia Elbaba, nummer 439 i verden. 23-åringen fra USA har på sitt beste vært nummer 372 på WTA-ranking, men har kun vunnet en tittel i karrieren; en 10.000-dollarsturnering i New Orleans i 2012.

I oppgjøret mot den amerikanske 23-åringen var Eikeri igjen solid. Begge settene startet jevnt, men Oslo-jenta avsluttet best. Norges for øyeblikket beste rangerte kvinnespiller vant både det første og andre settet 6-2.

Motstander i kvartfinalen blir Victoria Rodriguez. 22-åringen fra Mexico er nummer 235 på WTA-rankingen og har en besteplassering som nummer 216.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788