Ulrikke Eikeri

Eikeri med sin sjette strake seier

Ulrikke Eikeri fortsetter å vise god form og tok seg videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Sumter. 

Ulrikke Eikeri fortsetter å vise god form og tok seg videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Sumter. 

I forrige uke gikk den norske 24-åringen til topps i 15.000-dollarsturneringen på Hilton Head Island uten å tape et eneste sett. Denne uken spiller Eikeri en 25.000-dollarsturnering i Sumter i den amerikanske deltstaten South Carolina.

Igjen skulle Eikeri vise at hun er i meget god form. Oslo-jenta møtte Robin Anderson, nummer 301 i verden med en besteplassering som nummer 183 fra 2016. For en måned siden gikk den amerikanske jenta til topps i en 25.000-dollarsturnering.

I den samme turneringen som Anderson vant møtte 24-åringen fra USA Eikeri i første runde. Da vant Anderson 2-6, 6-4, 6-1. Også i 2016 møttes duoen, og da gikk Anderson seirende ut med 4-6, 6-4, 6-3. Denne gangen var det derimot Eikeri som skulle vise seg å være best.

Som i de forrige møtene med Anderson tok Eikeri det første settet. Det endte hele 6-2. Også det andre settet startet bra, og Nordstrand-spilleren ledet 2-0, før Anderson hentet inn ledelsen igjen. Denne gangen klarte Eikeri derimot å heve spillet, og det endte med seier 6-2 i sett nummer to.

Eikeri, som er sjuendeseedet i turneringen, møter vinneren i oppgjøret mellom den svenske kvalifiseringsspilleren Ida Jarlskog, nummer 785 på WTA-rankingen, og Julia Elbaba, nummer 439 på verdensrankingen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788