Viktor Durasovic tennis

Durasovic og Eikeri vant i første runde

Viktor Durasovic er videre til andre runde i en Futures-turnering, mens Ulrikke Eikeri vant første runde i en 15.000-dollarsturnering.

Viktor Durasovic er videre til andre runde i en Futures-turnering, mens Ulrikke Eikeri vant første runde i en 15.000-dollarsturnering.

Durasovic har forflyttet seg fra Spania, der han har spilt tre turneringer de siste ukene, til Egypt. I Spania gikk den norske 20-åringen videre til kvartfinale én gang og to ganger til andre runde. Også onsdag ble det seier i første runde.

Unggutten fra Oslo møtte nederlandske Bart Stevens. 19-åringen er nummer 2090 på ATP-rankingen og har få opptredener i hovedrunder på Futures-nivå. Durasovic vant i to sett, men det ble jevnt. Norgesmesteren slo Stevens 7-5, 6-3. I andre runde venter Marek Gengel, nummer 635 i verden.

Eikeri spiller denne uken en 15.000-dollarsturnering på Hilton Head Island. Etter fire strake tap vant endelig Nordstrand-spilleren igjen. Mot kvalifiseringsspilleren Joelle Kissell, nummer 1211 på WTA-rankingen, ble det seier 6-1, 6-3. I andre runde venter vinneren i oppgjøret mellom urangerte Sayda Gabriela Hernandez, som har fått wildcard til turneringen, og Catherine Leduc, nummer 893 i verden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788