Simen Sunde Bratholm. Tennis-Norge.

Bratholm tapte i kvalifiseringen

Simen Sunde Bratholm måtte se seg slått i første kvalifiseringsrunde til Futures-turneringen i Sverige.

Simen Sunde Bratholm måtte se seg slått i første kvalifiseringsrunde til Futures-turneringen i Sverige.

Forrige helg vant Sunde Bratholm både første og andre kvalifiseringsrunden og tok seg til hovedrunden. Der vant 18-åringen første runde, men tapte mot førsteseedede Tallon Griekspoor i andre runde.

Denne helga forsøkte Sunde Bratholm seg igjen på å kvalifisere seg og møtte svenske Christian Samuelsson. 21-åringen er nummer 2007 i verden, men tok seg denne uken til andre runde i Futures-turneringen i Sverige, i likhet med Sunde Bratholm. Svensken har for øvrig en besteplassering som nummer 1116.-plass.

Sunde Bratholm fikk det tøft mot Samuelsson. I det første settet ble unggutten brutt en gang og tapte det første settet 6-3. Det andre settet begynte med et brudd i mot, men så brøt Heming-spilleren tilbake. Settet endte i tiebreak, men der tapte unggutten 2-7.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788