Ruud tennis

Svimmel Ruud trakk seg i Sevilla

Casper Ruud fikk ikke den returen han hadde ønsket seg i ATP Challenger-turneringen i Sevilla.

Casper Ruud fikk ikke den returen han hadde ønsket seg i ATP Challenger-turneringen i Sevilla.

Den norske 18-åringen hadde håpet å finne tilbake til den gode følelsen i Sevilla, byen der han slo i gjennom for et år siden med å vinne sin første og hittil eneste Challenger-turneringen. Tilbakekomsten ble ikke slik han hadde sett for seg.

Unggutten møtte Inigo Cervantes som han slo i kvartfinalen i fjor. Spanjolen er nå nummer 246 i verden, men har vist god form og Ruud visste at det ville bli en tøff kamp i første runde av turneringen i Sevilla.

Det ble det også og allerede fra start av slet Ruud. Snarøya-gutten måtte virkelig kjempe for å vinne det første gamet på egen serve, men dro det i land. Likevel ble talentet brutt midtveis i settet og klarte ikke å komme tilbake. Han tapte settet 4-6.

På 5-3 og deuce i det første sette ga unggutten i tillegg beskjed til dommeren om at han trengte medisinsk tilsyn etter gamet.

– Svimmelhet, var svaret fra Ruud da dommeren spurte hva som var galt.

Stjerneskuddet begynte det andre settet, men ble brutt til både 0-1 og 0-3. Da valgte Ruud å gi seg og er ute av turneringen i Sevilla. Også i ATP 500-turneringen Citi Open i starten av august trakk Ruud seg fra et oppgjør. Den gangen skjedde det i det i tredje sett.

Ruud mister nå 90 poeng og vil falle til rundt 135.-plass på ATP-rankingen.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788