Durasovic tennis

Durasovic snudde til seier i Spania

Viktor Durasovic er videre til kvartfinale i Futures-turneringen i den spanske hovedstaden Madrid.

Viktor Durasovic er videre til kvartfinale i Futures-turneringen i den spanske hovedstaden Madrid.

Den norske 20-åringen røk i forrige uke ut i andre runde, men denne uken har Durasovic klart å ta seg et steg lengre i Futures-turneringen med 25.000 dollar i den totale premiepotten.

I andre runde møtte Durasovic italienske Raul Brancaccio, nummer 607 i verden. Før ukens turnering har 20-åringen røket ut i første runde i to turneringer på rad, men han har spilt flere gode turneringer gjennom sommeren.

Mot Brancaccio begynte det hele dårlig. Durasovic fikk det ikke helt til å stemme i det første settet og tapte 2-6. I sett nummer to hevet Oslo-gutten seg og vant 6-4. Det ga 20-åringen overtaket, og det tredje settet endte med 6-1 for Durasovic.

Dermed er Durasovic klar for kvartfinale. Fredag møter han en tøff utfordring i førsteseedede Pedro Martinez, nummer 277 i verden. Hans beste plassering i karrieren er 249.-plass fra tidligere denne måneden. Spanjolen har to ganger vært i kvartfinale i Challenger-turneringer denne sommeren og har vunnet tre Futures-turneringer i 2017.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788