Stephens fra jobb som TV-ekspert til Grand Slam-tittel

av | 10 september, 2017 - 00:44 | Internasjonalt, US Open

Sloane Stephens begynte 2017 med jobb som TV-ekspert etter en operasjon. Lørdag vant hun US Open.

Den amerikanske 24-åringen spilte nesten ikke en eneste kamp på over ett år og falt til 957.-plass i verden. Få, inkludert henne selv, hadde trodde at Stephens ett år etter skaden skulle stå igjen som vinner på hjemmebane i en Grand Slam-turnering.

– Jeg ble operert 23. januar. Hvis noen hadde fortalt meg at jeg kom til å vinne US Open da, ville jeg sagt det var umulig, sa Stephens i seiersintervjuet.

Comebacket startet svakt i Wimbledon og endte med tap. Også i neste turnering ble det tap i første runde. Så skjedde det noe. Stephens tok seg til semifinale både i Citi Open og WTA-turneringen i Cincinnati.

I sin første Grand Slam-finale ble comebacket til den ultimate suksesshistorien. Stephens møtte i andre kamp rad en landskvinne, denne gangen Madison Keys. 24-åringen vant oppgjøret 6-3, 6-0.

Relaterte artikler

Tapte finalen

Stefanos Tsitsipas slo Casper Ruud i finalen av Monte Carlo Masters – vant tittelen for tredje gang i fyrstedømme.