Durasovic tennis

Durasovic reddet matchball og avanserte til semifinale

Viktor Durasovic er klar for semifinale i Futures-turneringen i Tyrkia etter en glimrende snuoperasjon.

Viktor Durasovic er klar for semifinale i Futures-turneringen i Tyrkia etter en glimrende snuoperasjon.

Den norske 20-åringen så lenge ut til å gå mot tap for Alexander Erler. 19-åringen fra Østerrike er nummer 1137 på ATP-rankingen og gikk i forrige uke til semifinale i en Futures-turnering i hjemlandet sitt.

Durasovic begynte kvartfinalen bra og brøt til 2-0 i det første settet, for så og holde serve til 3-0. Flere games fikk han derimot ikke i settet og tapte det 3-6. Trenden fortsatte i det andre settet og norgesmesteren havnet under 2-5, men så snudde det.

Nordstrand-spilleren kjempet seg inn igjen i kampen og klarte å sikre seg tiebreak i sett nummer to. Det ble jevnt, men Erler fikk en matchball på 7-6. Den reddet Durasovic og tok de neste tre poengene, slik at han vant settet med 9-7 i tiebreaket. I det tredje settet hadde nordmannen kontroll og vant 6-2 etter tre timer og tre minutter med tennis.

Dermed er Durasovic videre til sin andre semifinale på sine tre siste Futures-turneringer og tok samtidig sin åttende strake seier. I forrige uke ble det fem seire i NM. I lørdagens semifinale venter førsteseedede Alessandro Bega, nummer 351 i verden. Italieneren kvalifiserte seg i forrige uke for hovedrunden i ATP 500-turneringen i Washington.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788