Melanie Stokke

Durasovic med grei trekning – Stokke heldig

Viktor Durasovic må slå flere tøffe spillere før en eventuell finale, mens Melanie Stokke slipper billig unna.

Viktor Durasovic må slå flere tøffe spillere før en eventuell finale, mens Melanie Stokke slipper billig unna.

Durasovic er den klart største favoritten på herresiden i norgesmesterskapet i tennis, men har fått flere tøffe motstandere på sin side av tablået. 20-åringen risikere blant annet å møte Simen Sunde Bratholm i semifinalen. I tillegg er ungguttene Marcus Anker Aarthun Sulen og Karl Adrian Ringdal Nørstenæs potensielle motstandere.

Favoritten hadde trolig håpet på å unngå Bratholm og Fredrik Ask før en finale. Det er for øvrig svært åpent på den siden av tablået. I tillegg til Ask er svært mange av outsiderne mulige finalemotstandere for Durasovic.

På kvinnesiden er det ganske enkelt å slå fast at favoritten Melanie Stokke har fått en heldig trekning. Trolig er det kun Caroline Mürer Rhode-Moe som kan utfordre 20-åringen om en finaleplass. Outsiderne Astrid Wanja Brune Olsen, regjerende mester, og Andrea Raaholt er på kollisjonskurs i kvartfinalen. Etterpå venter trolig Malene Helgø.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788