Bernard Tomic

Tomic straffes etter skandalekampen

Bernard Tomic har blitt bøtelagt for uttalelsene sine etter tapet i første runde i Wimbledon tidligere i uka.

Bernard Tomic har blitt bøtelagt for uttalelsene sine etter tapet i første runde i Wimbledon tidligere i uka.

Australieren sjokkerte med uttalelsene sine etter kampen mot Mischa Zverev. Tomic tapte i tre sett og viste ingen interesse for å vinne kampen, noe han innrømmet på pressekonferansen etter oppgjøret.

– Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kjedet meg litt der ute, for å være helt ærlig. Dette er min åttende eller niende Wimbledon-deltakelse. Jeg er fortsatt bare 24 år, men det er tøft å finne motivasjon. Jeg klarte bare ikke å finne motivasjon ute på banen der i dag, sa Tomic.

Det er blant annet disse uttalelsene som har førte til at Tomic blir bøtelagt med 15 000 britiske pund, rundt 160 000 norske kroner. Dermed reduseres premiepengene han får for å spille Wimbledon fra 35 000 pund, rundt 360 000 norske kroner.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788