Marcus Anker Aarthun Sulen

Sulen vant sin første ITF single-tittel

Marcus Anker Aarthun Sulen gikk til topps i Malahide ITF Under 18 i Irland.
TITTEL: Marcus Anker Aarthun Sulen vant ITF U18-turnering i Irland.

Marcus Anker Aarthun Sulen gikk til topps i Malahide ITF Under 18 i Irland.

18-åringen fra Stavanger tk tok fredag sin aller første ITF single-tittel da han slo britiske Aaron Hepburn (8.-seedet) i finalen 7-5, 3-6 og 6-1. Sulen som var førsteseedet i turneringen, unngikk å møte på en seedet spiller helt frem til semifinalen. Da slo han tredjeseedede David Cierny i tre sett 4-6, 6-4 og 6-2.

Les også: Sulen og Schæfer vant double i Danmark

Med seieren i boks i Malahide Grade 5 på Irland, tar nordmannen med seg 30 poeng på rankingen. Sulen gjorde det godt i double også. Der ble det en fin andreplass sammen med Joachim Schæfer fra Ullerns TK. De to skal spille sammen i det kommende NM også.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788