Melanie Stokke

Stokke og Durasovic spiller NM – Eikeri og Ruud ikke med

Både Norges best rangerte herre- og kvinnespiller mangler på deltakerlisten i NM, men flere profiler spiller norgesmesterskapet.

Både Norges best rangerte herre- og kvinnespiller mangler på deltakerlisten i NM, men flere profiler spiller norgesmesterskapet.

Hverken Melanie Stokke eller Viktor Durasovic spilte NM i tennis i 2016, men begge spillerne fra Nordstrand er å se på påmeldingslista til turneringen som starter 4. august. Registreringen for å delta i mesterskapet stengte mandag kveld.

I kvinneklassen stiller et sterkt startfelt. Norgesmester Astrid Wanja Brune Olsen er klar for å forsvare tittelen, mens Malene Helgø, som i fjor var forhindret i å spille NM på grunn av oppkjøring til juniorutgaven av US Open, er med. Også Andrea Raaholt skal trolig spille i Frognerparken.

Sølvinneren fra NM i fjor, Ulrikke Eikeri, spiller derimot ikke turneringen. Norgesmesteren de tre siste gangene på herresiden, Casper Ruud, stiller ikke opp for å forsvare titlene. Dermed stiller ikke de to norske spillerne med høyest ranking i Frognerparken.

Det er likevel ikke helt utelukket at Eikeri og Ruud spiller turneringen. Arrangøren kan nemlig dele ut fire wildcards både på dame- og herresiden.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788