Melanie Stokke

Stokke med enorm snuoperasjon – kvalifiserte seg for 100.000-dollarsturnering

Melanie Stokke gjorde en god kamp og kvalifiserte seg for hovedrunden i 100.000-dollarsturneringen i Budapest.

Melanie Stokke gjorde en god kamp og kvalifiserte seg for hovedrunden i 100.000-dollarsturneringen i Budapest.

Den norske 20-åringen møtte en formspiller i Chantal Skamlova. 23-åringen fra Slovakia er nummer 348 i verden, men tapte en finale mot Ulrikke Eikeri i en 25.000-dollarsturnering for to uker siden og vant en 25.000-dollarsturnering for en uke siden.

Stokke, som for første gang i karrieren var i finalen i en 25.000-dollarsturnering, fikk en dårlig start på oppgjøret mot Skamlova. Oslo-jenta havnet under hele 1-5, men klarte å snu settet uten å ha en settball mot seg. Nordstrand-spilleren vant settet 7-5.

I det andre settet var det Stokke som dominert. Den norske jenta fant flyten og sikret seg en plass i hovedrunden med 6-1-seier.

Der kan Stokke møte profilerte spillere. Turneringens best rangerte spiller er Christina McHale, nummer 60 i verden, som kommer rett fra tap for Agnieszka Radwanska i andre runde av Wimbledon. Den best rangerte spilleren Stokke kan møte i første runde er Maryna Zanevska. Den belgiske 23-åringen er nummer 119 i verden

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788