Melanie Stokke

Stokke klar for kvalifiseringsfinale i 100.000-dollarsturnering

Melanie Stokke vant andre kvalifiseringsrunde i 100.000-dollarsturneringen i Budapest og har muligheten til å nå hovedrunden i turneringen.
Melanie Stokke vant i Ungarn. Foto: Tobias Frölich.

Melanie Stokke vant andre kvalifiseringsrunde i 100.000-dollarsturneringen i Budapest og har muligheten til å nå hovedrunden i turneringen.

Tennisspilleren fra Nordstrand møtte Veronika Kapshay fra Ukraina i den andre kvalifiseringsrunden. 30-åringen er nummer 690 i verden, men har en besteplassering som nummer 227 fra 2012. Lørdag slo Stokke en tidligere topp 40-spiller i den første kvalifiseringsrunden.

Stokke fikk en god start på oppgjøret og ledet 4-1. Hun beholdt ledelsen og vant det første settet 6-4. I det andre settet startet Oslo-jenta dårligere. 20-åringen lå under 1-3, men hentet seg inn igjen og vant settet 6-4.

I mandagens kvalifiseringsfinale venter Chantal Skamlova. For to uker siden slo Ulrikke Eikeri den slovenske jenta i finalen i 25.000-dollarsturneringen i Baja, men 23-åringen slo tilbake med seier i en 25.000-dollarsturnering i Torun.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788