Casper Ruud

Ruud møter argentiner i Sverige

Casper Ruud spiller mot Leonardo Mayer i første runde av ATP Challenger-turneringen i Båstad.

Casper Ruud spiller mot Leonardo Mayer i første runde av ATP Challenger-turneringen i Båstad.

Den argentinske motstanderen er nummer 152 i verden, men har bestenotering så sent som i 2015 på 21.-plass. Mayer har blant annet tatt seg til tredje runde i Roland Garros fem ganger og en gang til fjerde runde i Wimbledon.

Resultatene har derimot ikke vært helt på Mayers side den siste tiden, og det er over en måned siden 30-åringen spilte forrige turnering. Argentineren var likevel i mars i en finale i en Challenger-turnering på hjemmebane i Buenos Aires.

Selv om turneringen spilles i svenske Båstad skal det mye til for at det blir en norsk-svensk-duell. Femteseedede Ruud kan møte en kvalifiseringsspiller fra Sverige i andre runde, men det er fortsatt uvisst. Brødreparet Mikael og Elias Ymer kan ikke Nordens best rangerte herrespiller før en eventuell semifinale og finale.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788