Jelena Ostapenko

Ostapenko imponerte på nytt

For første gang på åtte kamper klarte Jelena Ostapenko å vinne i to sett da Roland Garros-vinneren tok seg videre til fjerde runde i Wimbledon.

For første gang på åtte kamper klarte Jelena Ostapenko å vinne i to sett da Roland Garros-vinneren tok seg videre til fjerde runde i Wimbledon.

Den latviske jenta har siden kampen i fjerde runde i Roland Garros spilt kamper på tre sett, men vunnet alle de åtte oppgjørene likevel. Fredag brøt hun endelig rekken og vant i tredje runde av Wimbledon med 7-5, 7-5 over Camila Giorgi.

–Det var tøft å spille mot henne, fordi hun er den typen spiller som gjør at du ikke får noen rytme. Hun slår ballen så hardt, server så hardt. Det var tøft for meg å vinne, sa Ostapenko etter kampen, ifølge WTAs hjemmeside.

Også Venus Williams, som for øyeblikket har et personlig drama utenfor tennisbanen, tok seg videre til fjerde runde. Den amerikanske veteranen slo Naomi Osaka 7-6 (7-3), 6-4. Victoria Azarenka er videre fra tredje runde i mamma-comebacket etter 3-6, 6-1, 6-4 over Heather Watson.

– Jeg er veldig glad for å være her. Jeg er fortsatt veldig ambisiøs og fokusert, sa Azarenka, ifølge WTAs hjemmeside.

Det britiske hjemmehåpet Johanna Konta tok seg videre med seier over Maria Sakkari. Også Ana Konjuh, Elina Svitolina, Carolina Garcia og Simona Halep er videre.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788