Ulrikke Eikeri og Astrid Wanja Brune Olsen

NRK viser både semifinalene og finale i NM

NRK overtar stafettpinnen fra Eurosport og dobler antall sendinger fra norgesmesterskapet i tennis.
Ulrikke Eikeri og Astrid Wanja Brune Olsen spilte NM-finale i 2016. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

NRK overtar stafettpinnen fra Eurosport og dobler antall sendinger fra norgesmesterskapet i tennis.

I 2016 sendte Eurosport fra seniorfinalene i NM direkte på Eurosport med både studiosending og kommentatorer under kampene som Astrid Brune Olsen og Casper Ruud vant. TV-kanalen valgte ikke å bruk opsjonen på å sende NM også i år, og da benyttet NRK seg av muligheten til å snappe rettighetene. Nå er planen klar.

– Planen er å sende semifinaler og finaler. Foreløpig er det satt opp sending med semifinaler på fredagen fra 13.30 og finaler på lørdagen fra 13.30. Fredag sendes det på NRK1 fra 13.30 – 14.45. Deretter på NRK2. Lørdag er sendingen på NRK1 fra 13.30 – 15.00. Deretter på NRK2, sier redaksjonssjef i NRK, Anders Sårheim, til Tennis-Norge.

På herresiden stiller ikke Casper Ruud, men Viktor Durasovic spiller turneringen. På kvinnesiden stiller et sterkt startfelt med Melanie Stokke, Malene Helgø, Astrid Wanja Brune Olsen og Andrea Raaholt. Ifølge en pressemelding fra Norges Tennisforbund vurderer Ulrikke Eikeri å ta et wildcard i turneringen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788