Anglieque Kerber

Kerber slapp med skrekken, Muguruza cruiset videre

Angelique Kerber måtte ha tre sett mot useedede Shelby Rogers for å ta seg videre, mens Garbine Muguruza tok en solid seier i tredje runde.

Angelique Kerber måtte ha tre sett mot useedede Shelby Rogers for å ta seg videre, mens Garbine Muguruza tok en solid seier i tredje runde.

Den tyske verdenseneren tapte finalen i Wimbledon i fjor, men måtte jobbe for å ta seg videre til fjerde runde lørdag. Kerber møtte amerikanske Rogers, nummer 70 i verden.

Rogers har aldri tatt seg videre fra første runde i London før årets turnering, men ga sin tyske motstander kamp om avansementet til fjerde runde. Likevel vant Kerber til slutt 4-6, 7-6 (7-2), 6-4.

Muguruza imponerte
Roland Garros-vinneren fra 2016, Muguruza, ble nummer to i Wimbledon i 2015, men mislyktes i fjor. I årets Wimbledon har den spanske jenta vist lovende takter igjen. 24-åringen har møtt useedede spillere, men vunnet solid i to sett i alle sine tre kamper. Lørdag ble Sorana Cirstea slått 6-2, 6-2.

– Jeg føler meg ganske bra. Jeg følte jeg forbedret spillet mitt litt i dag sammenlignet med de to andre kampene. Jeg er glad for måten jeg spiller på der ute. Jeg jobber hardt og gjør det jeg jobber med å gjøre, sa Muguruza etter kampen, ifølge WTAs hjemmeside.

Svetlana Kuznetsova kunne ha gått på et potensielt bananskall i Polona Hercog som har stor selvtillit på gress for øyeblikket, men den russiske jenta avverget en bombe rimelig enkelt. Den slovakiske motstanderen ga kamp i det første settet, men Kuznetsova vant 6-4, 6-0.

Martic videre
Kroatiske Petra Martic er den lavest rangerte spilleren som er videre i Wimbledon på kvinnesiden. 26-åringen er nummer 135 i verden og slo nummer 130 i verden, Zarina Diyas, 7-6 (8-6), 6-1.

Også Magdalena Rybarikova, som slo Karolina Pliskova i andre runde, er videre til fjerde runde etter 6-2, 6-1 over Lelia Tsurenko. Caroline Wozniacki, Coco Vandeweghe og Agnieszka Radwanska gikk også videre i turneringen lørdag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788