Roger Federer tennis

Favorittene enkelt videre i Wimbledon

De største favorittene på herresiden, som var i aksjon lørdag, tok seg komfortabelt videre til fjerde runde.

De største favorittene på herresiden, som var i aksjon lørdag, tok seg komfortabelt videre til fjerde runde.

Roger Federer møtte sin første seedede spiller i Wimbledon lørdag, men gikk likevel greit videre til fjerde runde. Sveitseren, som jakter sin åttende tittel i turneringen, fikk kamp fra Mischa Zverev, men vant i tre sett med 7-6 (7-3), 6-4, 6-4.

– Det var en god og morsom kamp. Det er alltid gøy å spille mot en serve- og volleyspiller. Publikum var fantastisk, og Mischa er en flott fyr. Vi spilte virkelig hverandre gode, sa Federer etter kampen, ifølge The Telegraph.

Djokovic solid
Det var blant annet knyttet spenning til om outsideren Ernests Gulbis, nummer 589 i verden, kunne skape problemer for Novak Djokovic etter glimrende spill tidligere i turneringen. Serberen ble derimot for sterk og vant 6-4, 6-1, 7-6 (7-2).

– Jeg er veldig glad over innsatsen i dag. Jeg tok opp nivået på tennisen min sammenlignet med de første kampene her og de siste ukene. Jeg har ikke vært så fokusert på banen på lenge, og det kom åpenbart på rett tidspunkt, fordi Gulbis var en stor utfordring, sa Djokovic etter kampen til Eurosport.

Også Milos Raonic, den tapende finalisten fra Wimbledon i fjor, imponerte i tredje runde. Canadieren slo spanske Albert Ramos-Vinolas i tre sett med 7-6 (7-3), 6-4, 7-5.

– Jeg gjorde mye riktig i dag. Jeg var effektiv på serve og skapte en haug med muligheter. Jeg ble bedre og bedre, sa Raonic.

Thiem videre
Dominic Thiem tok seg til semifinale i Roland Garros og hadde en god grussesong. I oppkjøringen på gress har østerrikeren slitt noe mer, men likevel er unggutten videre til fjerde runde. Thiem slo Jared Donaldson 7-5, 6-4, 6-2.

Også 24.-seedede Sam Querrey, tiendeseedede Alexander Zverev, 13.-seedede Grigor Dimitrov og elleveseedede Tomas Berdych tok seg videre til fjerde runde. Adrian Mannarino slo 15.-seedede Gaël Monfils 7-6 (7-3), 4-6, 5-7, 6-3, 6-2.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788