Ulrikke Eikeri

Eikeri røk ut i Tyskland

Ulrikke Eikeri vant det første settet, men servet ikke godt nok til å ta seg videre fra andre runde i 60.000-dollarsturneringen i Versmold.

Ulrikke Eikeri vant det første settet, men servet ikke godt nok til å ta seg videre fra andre runde i 60.000-dollarsturneringen i Versmold.

Etter å ha tatt seg videre i to sett onsdag, møtte Eikeri nederlandske Bibiane Schoofs, nummer 296 i verden, torsdag. Den nederlandske jenta har en besteplassering på 142.-plass fra 2012, men endte i 2016 på 571.-plass. I år har 29-åringen vunnet en 25.000-dollarsturnering.

Det hele begynte bra for Eikeri. Ingen av jentene klarte å holde serve før på 5-4 i det første settet. Da gjorde Eikeri det og vant settet 6-4. I det andre settet fortsatte Eikeri å slite på serve, mens Schoofs bedret servene sine og vant settet 6-2. I det tredje settet ble Oslo-jenta et nummer for lite og tapte hele 0-6.

Både Eikeri og landskvinnen Melanie Stokke skal spille en 80.000-dollarsturnering i Olomouc.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788