Ulrikke Eikeri

Eikeri klar for kvalifiseringsfinale i 80.000-dollarsturnering

Ulrikke Eikeri vant på nytt i to strake sett og tok seg videre til kvalifiseringsfinale i en 80.000-dollarsturnering i Tsjekkia.

Ulrikke Eikeri vant på nytt i to strake sett og tok seg videre til kvalifiseringsfinale i en 80.000-dollarsturnering i Tsjekkia.

Den norske 24-åringen tok søndag en meget sterk seier over Akiko Omae, nummer 222 i verden, i den første kvalifiseringsrunden. Også i andre kvalifiseringsrunde i 80.000-dollarsturneringen i Praha mandag imponerte Eikeri.

Jenta fra Nordstrand i Oslo møtte det tsjekkiske talentet Johanna Markova. 18-åringen er urangert på seniornivå, men har en topplassering som nummer 39 på juniorrankingen bak seg. Mot Eikeri fikk talentet det tøft.

Eikeri fikk nemlig en kjempestart på kampen og så ut til å storme inn mot seier. Oslo-jenta ledet 5-2 i det første settet, men Markova imponerte med å hente opp ledelsen og sikret tiebreak. Der var Eikeri best og vant 7-3. I det andre settet var Eikeri overlegen og vant hele 6-0.

Motstander i kvalifiseringsfinalen tirsdag blir Amanda Carreras, nummer 342 i verden.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788