Ulrikke Eikeri

Eikeri kjempet tappert, men tapte i Tsjekkia

Ulrikke Eikeri reddet flere matchballer, men måtte til slutt gi tapt i andre runde av 80.000-dollarsturneringen i Praha.

Ulrikke Eikeri reddet flere matchballer, men måtte til slutt gi tapt i andre runde av 80.000-dollarsturneringen i Praha.

Den norske 24-åringen hadde spilt meget sterkt i Tsjekkia så langt og har imponert med å ta seg til andre runde etter først å ha gått gjennom kvalifiseringen.

I andre runde ventet sveitsiske Amra Sadikovic. 28-åringen er for øyeblikket rangert som nummer 280 i verden, men har en besteplassering som nummer 126 fra juli i 2016. Den sveitsiske jenta har ikke vunnet en singleturnering siden 2012, men kvalifiserte seg for hovedrunden i Wimbledon i fjor.

I det første settet fikk Eikeri det tøft og tapte 3-6. I det andre settet lå Oslo-jenta under 3-5, men kom seg opp på 4-5. Da reddet 24-åringen en matchball og brøt selv til 5-5. Det hele gikk til tiebreak, der Eikeri totalt reddet fire matchballer, men misbrukt selv en settball. Dermed vant Sadikovic 11-9 og gikk videre til kvartfinale.

Ifølge påmeldingslisten reiser Eikeri videre til USA for å spille en 25.000-dollarsturnering, men ifølge en pressemelding fra Norges Tennisforbund vurderer sølvvinneren fra fjorårets NM å ta et wildcard i norgesmesterskapet som starter om litt over en uke.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788