Illustrasjon tennis

Durasovic røk ut i Polen

Viktor Durasovic måtte se seg slått i andre runde av Futures-turneringen i Polen.

Viktor Durasovic måtte se seg slått i andre runde av Futures-turneringen i Polen.

20-åringen fra Norge slet mot sin britiske motstander Billy Harris, nummer 952 i verden. Duoen hadde før onsdagens oppgjør møttes tre ganger tidligere – alle gangene hadde det endt med seier til Durasovic.

Onsdag fikk nordmannen det langt tøffere. I tre sett, som gikk unna på to timer og 24 timer, vant Harris 6-4, 1-6, 7-5. Durasovic ledet 5-3 i det avgjørende settet, men briten tok fire games på rad og vant kampen.

Durasovic var tredjeseedet i turneringen og har ikke hatt resultatene på sin side de to siste månedene.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788