Novak Djokovic

Djokovic ferdig for sesongen

Novak Djokovic annonserte onsdag at han ikke spiller mer tennis i 2017-sesongen grunnet en skade.

Novak Djokovic annonserte onsdag at han ikke spiller mer tennis i 2017-sesongen grunnet en skade.

Djokovic måtte gi seg i kvartfinalen i Wimbledon. 30-åringen sliter med en skade i albuen. Dette annonserte serberen på Facebook.

– Jeg vil dele denne nyheten med dere. Etter å ha slitt halvannet år med en albueskade, så har jeg tatt en avgjørelse. Jeg kommer ikke til å spille flere turneringer i 2017. Dette er en avgjørelse som uheldigvis har tvunget seg fram. Smertene har bare blitt verre, og det var ekstra ille under Wimbledon nylig. Alle medisinske eksperter mener jeg trenger tid og hvile, sa Djokovic.

Den tidligere verdenseneren sier samtidig at han på ingen måte kommer til å gi seg med tennis og at André Agassi fortsetter i trenerteamet hans.

– Andre blir med videre, noe jeg ønsker å takke ham for. Jeg ser fram til å trene med ham. Jeg vil spille profftennis i mange år framover. Takk for all støtte, Djokovic.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788