Ulrikke Eikeri

Dårlig norsk dag i Tsjekkia

Både Ulrikke Eikeri og Melanie Stokke måtte se seg slått i første runde av 80.000-dollarsturneringen i Olomouc.

Både Ulrikke Eikeri og Melanie Stokke måtte se seg slått i første runde av 80.000-dollarsturneringen i Olomouc.

Eikeri møtte tøff motstand i Amanadine Hesse, nummer 204 i verden. Den sjuendeseedede jenta vant oppgjøret på en time og 30 minutter med 6-2, 6-1. Den norske jenta vant et game på egen serve og to på motstanderens serve.

Stokke gjorde et godt sett nummer en mot Laura Schäder. 24-åringen, som er nummer 321 i verden, ledet både 4-2 og 5-3 i det første settet, men Stokke snudde og vant 7-5. 20-åringen klarte ikke å holde nivået opp i de to neste settene og tapte begge 2-6.

Både Eikeri og Stokke spiller en 80.000-dollarsturnering i Praha i neste uke. Eikeri spiller også doubleturneringen i Olomouc.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788