Ruud kvalifiserte seg for sin første Challenger: – Et nytt trappetrinn

av | 4 september, 2016 - 15:23 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud tok seg komfortabelt videre til sin første hovedrunde i en ATP Challenger-turnering

Casper Ruud tok seg komfortabelt videre til sin første hovedrunde i en ATP Challenger-turnering.
Den norske 17-åringen har dermed tatt det første steget fra Futures-nivå etter å ha vunnet kvalifiseringsfinalen i Sevilla.
-Det er på en måte et nytt trappetrinn opp. Selvfølgelig vil man enda lenger opp, etter hvert også, men jeg er veldig fornøyd med å kvalifisere meg til hovedturneringen og kan vise at jeg har noe der å gjøre, sier Ruud til Tennis-Norge
Unggutten møtte søndag Carlos Boluda-Purkiss, nummer 532 i verden. Spanjolen skapte kun trøbbel for Ruud i det første settet, men stortalentet fra Norge vant 7-5. I det andre settet gikk det enda enklere, og norgesmesteren vant settet 6-3.
I hovedrunden risikerte Ruud å møte turneringens best rangerte spiller Ingio Cervantes, nummer 75 i verden, men slipper unna de store kanonene i den første runden. Norges beste rangert herrespiller trakk spanske David Perez Sanz, nummer 238 i verden, i første runde.
Ruud spanske motstander har ikke vunnet mange kamper på ATP Challenger-nivå, men står med mange Futures-seire. I år har han vunnet tre Futures-turneringer, en mer enn Ruud.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv