Del Potro den lavest rangerte i kvartfinale på 25 år

av | 5 september, 2016 - 20:40 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Juan Martin del Potro er den lavest rangerte spilleren på 25 år som er videre til US Open på 25 år etter seieren mot Dominic Thiem.

Juan Martin del Potro er den lavest rangerte spilleren på 25 år som er videre til US Open på 25 år etter seieren mot Dominic Thiem.
Argentineren er bare ranket som nummer 142 på verdensrankingen, men etter å ha sikret seg OL-sølv i Rio fikk han wildcard til turneringen. Årsaken til den lave rankingen, er at den populære tennisspilleren har slitt med en håndleddskade og har vært i gjennom tre operasjoner.
Avgjørelsen om å gi 27-åringen et wildcard har vist seg å være helt riktig. Del Potro har fortsatt det sterke spillet fra de olympiske lekene, og nå er han klar for kvartfinalen. I fjerde runde spilte tennisstjernen et solid første sett, der han vant 6-3, før motstander Thiem måtte trekke seg i det andre settet. Del Potros eneste Grand Slam-seier kommer fra US Open i 2009.
I kvartfinalen venter Stanislas Wawrinka. Sveitseren slo Illya Marchenko 6-4, 6-1, 6-7 (5-7), 6-3. I innbyrdes oppgjør mellom Wawrinka og Del Potro står det 4-2 i favør argentineren.
Også favoritten Andy Murray og japanske Kei Nishikori tok seg videre til kvartfinale mandag. Duoen møtte henholdsvis Grigor Dimitrov og Ivo Karlovic.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv