Amerikaner overrasket mot Cilic

av | 2 september, 2016 - 21:23 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Det amerikanske hjemmehåpet Jack Sock knuste en av de store outsiderne i årets US Open, Marin Cillic, i tredje runde.

Det amerikanske hjemmehåpet Jack Sock knuste en av de store outsiderne i årets US Open, Marin Cilic, i tredje runde.
Selv om Sock også er seedet, var Cilic den store favoritten i oppgjøret. Kroaten gikk nemlig til topps i oppkjøringsturneringen Cincinati Masters etter å ha slått OL-vinner Andy Murray i finalen. I tillegg har han også vunnet US Open en gang tidligere, men det blir foreløpig med den ene triumfen.
Mot Sock hadde Cilic på ingen måte en god dag. Hjemmeyndlingen, som er 26.-seedet, har bare en gang tidligere gått til fjerde runde i Grand Slam-turneringene. Nå får 23-åringen muligheten til å nå enda lengre, men møter tøff motstand i Jo-Wilfried Tsonga.
Franskmannen Tsonga gjorde også en imponerende kamp i tredje runde. Den niendeseedede spilleren møtte 23.-seedede Kevin Anderson fra Sør-Afrika og trengte i likhet med Tsonga kun tre sett på å vinne kampen. Tsonga vant 6-3, 6-4, 7-6 (7-4).
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv