Williams unngikk senasjon mot Putintseva

av | 2 juni, 2016 - 18:49 | French Open, Grand Slam, Internasjonalt

Julia Putintseva spilte glimrende tennis i halvannet sett, før Serena Williams klarte å snu kampen. Verdenseneren er klar for semifinale i French Open.

Julia Putintseva spilte glimrende tennis i halvannet sett, før Serena Williams klarte å snu kampen. Verdenseneren er klar for semifinale i French Open.
Putintseva er rangert nummer 60 i verden, men det har ikke hindret 21-åringen i å overraske i Roland Garros. Talentet hadde aldri kommet lengre enn andre runde i turneringen tidligere. Plutselig skulle hun spille kvartfinale mot verdens beste kvinnelige tennisspiller, Williams.
Jenta fra Kasakhstan spilte glimrende i innledningen. Hun nektet å gjøre feil fra grunnlinja og presset Williams til selv å bli værende på grunnlinja. Det førte til 7-5-seier i første sett. Det andre settet fortsatte som det første begynte, men Williams reddet seg inn og vant 6-4. I det tredje settet mistet Putintseva troen og tapte 1-6.
-Hun spilte helt utrolig, og i det andre settet trodde jeg at jeg skulle tape, men på en eller annen måte vant jeg, sa Williams etter kampen.
En annen overraskelse i årets turnering, Kiki Bertens, tok seg derimot videre til en senasjonell semifinale etter å ha slått Timea Bacsinszky 7-5, 6-2. Nederlenderen er nummer 58 i verden og hadde aldri nådd lengre enn andre runde i en Grand Slam-turnering.
-Jeg aner ikke hva som skjer, jeg kan ikke tro det. Jeg er så glad, det er en drøm som går i oppfyllelse, sa Bertens.
Bertens møter nå Williams i semifinalen. I den andre semifinalen spiller Garbine Muguruza mot Samatha Stosur.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv