Stokke fikk det tøft: – Jeg ga henne håp

av | 8 juni, 2016 - 11:30 | Melanie Stokke, Norsk

Melanie Stokke klarte ikke å følge opp det gode første settet mot Sara Torribes Tormo i 50.000-dollarsturneringen i Essen.

Melanie Stokke klarte ikke å følge opp det gode første settet mot Sara Sorribes Tormo i 50.000-dollarsturneringen i Essen.
Den norske 19-åringen spilte glimrende i det første settet, der store deler av det ble spilt tirsdag, men måtte fullføres onsdag på grunn av regn. Stokke hadde en ledelse på 5-2 og vant til slutt settet 6-3, da settet fortsatte.
-Tirsdag var det vanskelig forhold, men jeg var sterk. Jeg dikterte spillet og taklet de tunge forholdene. Gamet mitt i det første settet onsdag var også bra, sier Stokke til Tennis-Norge.
Ga henne overtaket
I det andre settet fikk Oslo-jenta det tyngre. Den spanske motstanderen tok kommadoen tidlig, da hun brøt på første forsøk. Ledelsen beholdt hun ut settet, som Stokke tapte 3-6. Det ble ikke enklere i det avgjørende settet. Sorribes Tormo tok det enkelt 6-1.
-Jeg slapp meg litt ned og ga henne håp i andre settet. Det skulle ikke ha skjedd. Hun dikterte spillet i det to siste settene og fikk overtaket, sier Stokke.
Det var klart allerede før kampen at Stokke sto overfor en tøff utfordring. Sorribes Tormo er nummer 183 i verden, og 19-åringen kvalifiserte seg nylig til første runde av Grand Slam-turneringen French Open.
-Det er på dette nivået jeg hører hjemme. Jeg føler at jeg kan slå henne, men utfordringen i andre settet er at jeg tenker at jeg kan slå henne. Jeg må klare å holde nivået i første settet over lengre tid, sier Stokke.
Gress
Dermed blir det trening for Stokke fram til helga. Da skal hun trolig spille kvalifisering i 50.000-dollarsturneringen i Ilkey. Gressturneringen holder for øyeblikket beinhardt nivå i kvalifiseringen. Etterpå skal hun delta i en turnering i Liverpool arrangert av Northern Vision, der Stokke får bryne seg på en spiller topp 100 i verden.
-Det er bare å kjøre på, avslutter Stokke.

Relaterte artikler

Norges ukjente ATP trener

Norges ukjente ATP trener

Han driver et tennisakademi i Spania og er reisende trener på ATP touren til nummer 48 i verden Roman Roman Safiullin.

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Norges ukjente ATP trener

Norges ukjente ATP trener

Han driver et tennisakademi i Spania og er reisende trener på ATP touren til nummer 48 i verden Roman Roman Safiullin.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv