Ruud og Helgø med marerittrekning

av | 30 juni, 2016 - 21:19 | Casper Ruud, Malene Helgø, Norsk

Casper Ruud var svært uheldig i trekningen i første runde i juniorutgaven av Wimbledon. 17-åringen møter andreseedede Ulises Blanch, mens Malene Helgø møter Charlotte Robillard-Millette.

Casper Ruud og Malene Helgø var svært uheldig i trekningen i første runde i juniorutgaven av Wimbledon. Ruud møter andreseedede Ulises Blanch, mens Helgø møter Charlotte Robillard-Millette.
Til tross for at Ruud kom til finalen i ITF Junior Masters tidligere i år, var nummer en på verdensrankingen for juniorer 1. januar og er en av de beste av juniorene på seniorrankingen, er nordmannen useedet i Wimbledon.
-Tøff trekning
Det ga utslag i en hard trekning for Ruud. Det norske talentet møter amerikanske Blanch i første runde, som er andreseedet, ettersom han er nummer to på juniorrankingen. Blanch kom helt til semifinalen i oppkjøringsturneringen like før Wimbledon, der Ruud røk ut i tredje runde.
Vinner Ruud sin kamp i første runde, noe han er kapabel til å gjøre, vil han derimot få en lettere reise inn til kvartfinalen, der han kan risikere å møte junior French Open-vinner Geoffrey Blancaneaux. Ruud og Blanch har tidligere spilt mot hverandre to ganger, og står med en seier hver.
-Det er en tøff trekning, men ingen umulighet. Han har slått Blanch før, sier trener og far, Christian Ruud til Tennis-Norge
Helgø mot sterk canadier
Også Helgø var uheldig med trekningen. Hun møter riktignok en useedet spiller i Robillard-Millette fra Canada. 17-åringen er nummer 62 på verdensrankingen for juniorer, men var nummer fire for ett år siden og har den siste tiden satset på seniorturneringer, der hun er ranket som nummer 625.
Hvis Helgø skulle være dyktig nok til å ta seg videre til andre runde, venter trolig Olga Danilovic fra Serbia, som slo Robilliard-Millette i French Open.
 
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv