Eikeri vant jevn kamp i Sverige – reddet av regnet

av | 29 juni, 2016 - 21:00 | Norsk, Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri vant en nesten tre timer lang kamp med et langt regnavbrudd i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Helsingborg.

Ulrikke Eikeri vant en nesten tre timer lang kamp med et langt regnavbrudd i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Helsingborg.
23-åringen fra Norge hadde en grei trekning da hun fikk Lisa-Marie Moser i første runde. Østerrikeren er ranket som nummer 637 i verden, men fikk ingen enkel kamp.
Det første settet gikk på ingen måte bra for Eikeri. Hun begynte bra og ledet 2-0, før Moser tok de neste fem gamene. Den norske jenta reduserte til 4-5, men den østerrikske motstanderen vant settet 6-4. Etter et poeng i det andre settet ble kampen avbrutt av regn. Det kan ha vært en etterlengtet pause for Oslo-jenta. Da kampen kom i gang igjen etter en flere timers lang pause, tok Eikeri enkelt settet 6-2.
Det tredje settet ble langt jevnere. Eikeri og Moser fulgte hverandre helt til 6-6, og et tiebreak. Eikeri havnet under 0-2, men kom seg til slutt i ledelsen og sikret kampseieren med 7-5 i tiebreaket.
Dermed har Eikeri gode muligheter til å ta seg kvartfinale. I andre runde møter Norges beste rangerte kvinnespiller kvalifiseringsspiller Kajsa Rinaldo Persson fra Sverige, nummer 681 i verden.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ny milepæl

Ny milepæl

Ulrikke Eikeri har nådd sin første WTA 500 doubles-finale.

Til semifinale i Tokyo

Til semifinale i Tokyo

Ulrikke Eikeri og hennes estlandske makker vant kvartfinalen i WTA 500 Pan Pacific Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv