Ruud enkelt videre til andre runde

av | 29 mai, 2016 - 16:34 | Casper Ruud, French Open, Internasjonalt, Norsk

Casper Ruud levde opp til forventningene i første runde av French Opens juniorutgave, og slo hjemmehåpet Evan Furness 6-4, 6-4.

Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.

Casper Ruud er klar for andre runde. Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.


Casper Ruud levde opp til forventningene i første runde av French Opens juniorutgave, og slo hjemmehåpet Evan Furness 6-4, 6-4.
17-åringen fikk en fin reise til andre runde, og en god start på French Open etter to uker uten spill i turneringer.
-Motstanderen var god. Casper fant ikke helt flyten, men første kamp er unnagjort. Med seier, så er alt bra så langt, sier Team Casper Ruud til Tennis-Norge.
Ruud og Furness holdt følge til 4-4 i første sett. Da gjorde den norske unggutten det som var nødvendig og brøt motstanderen. På egen serve avgjorde han settet til 6-4.
I det andre settet startet Ruud dårlig da han ble brutt på 1-1, men slo tilbake, og det sto 2-2. Stortalentet tok etterhvert ledelsen 5-3, men da nordmannen skulle serve inn kampen, brøt Furness til 4-5. Det betydde lite da Ruud brøt og avgjorde kampen med 6-4.
Ruud og Furness møttes også i første runde av Roland Garros i 2015. Da vant nordmannen 6-3, 7-6. I andre runde venter vinneren av oppgjøret mellom Gianni Ross og Yuta Shimizu.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv