Ruud enkelt videre til andre runde

av | 29 mai, 2016 - 16:34 | Casper Ruud, French Open, Internasjonalt, Norsk

Casper Ruud levde opp til forventningene i første runde av French Opens juniorutgave, og slo hjemmehåpet Evan Furness 6-4, 6-4.

Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.

Casper Ruud er klar for andre runde. Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.


Casper Ruud levde opp til forventningene i første runde av French Opens juniorutgave, og slo hjemmehåpet Evan Furness 6-4, 6-4.
17-åringen fikk en fin reise til andre runde, og en god start på French Open etter to uker uten spill i turneringer.
-Motstanderen var god. Casper fant ikke helt flyten, men første kamp er unnagjort. Med seier, så er alt bra så langt, sier Team Casper Ruud til Tennis-Norge.
Ruud og Furness holdt følge til 4-4 i første sett. Da gjorde den norske unggutten det som var nødvendig og brøt motstanderen. På egen serve avgjorde han settet til 6-4.
I det andre settet startet Ruud dårlig da han ble brutt på 1-1, men slo tilbake, og det sto 2-2. Stortalentet tok etterhvert ledelsen 5-3, men da nordmannen skulle serve inn kampen, brøt Furness til 4-5. Det betydde lite da Ruud brøt og avgjorde kampen med 6-4.
Ruud og Furness møttes også i første runde av Roland Garros i 2015. Da vant nordmannen 6-3, 7-6. I andre runde venter vinneren av oppgjøret mellom Gianni Ross og Yuta Shimizu.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv