Nadal trekker seg fra French Open

av | 27 mai, 2016 - 14:52 | French Open, Grand Slam, Internasjonalt

Rafael Nadal får ikke muligheten til å ta tilbake tittelen i French Open. Spanjolen trekker seg fra turneringen på grunn av en skade i håndleddet.

Rafael Nadal får ikke muligheten til å ta tilbake tittelen i French Open. Spanjolen trekker seg fra turneringen på grunn av en skade i håndleddet.
29-åringen vant Roland Garros ni ganger mellom 2005 og 2014. Kun et nederlag mot Robin Söderling i kvartfinalen i 2009 hindret han en sammenhengende rekke på ni år. I 2015 klarte han ikke å vinne Grand Slam-turneringen, og i år skulle han ta tilbake tronen i Paris. Det skjer likevel ikke.
Nadal som har vist kjempeform i oppkjøringen gjennom seier i ATP-turneringene i Barcelona og Monte Carlo, har pådratt seg en håndleddskade og må trekke seg.
-Jeg må trekke meg fra turneringen på grunn av en håndleddskade som jeg har slitt med i noen uker, sa Nadal på en pressekonferanse.
Tøff avgjørelse
Torsdag tok Nadal sin 200. seier i Grand Slam-sammenheng, men det kostet. Spanjolen spilte med smertestillende sprøytet inn i håndleddet.
-I går spilte jeg med injeksjoner i håndleddet. I går natt begynte jeg å føle mer og mer smerte. Jeg vet at jeg ikke kunne ha fullført turneringen. Det er en del av livet, og jeg håper at jeg vil komme tilbake hit i mange flere år, sa en preget Nadal.
Opp igjennom årene har spanjolen holdt uttallige pressekonferanser, men aldri før har Nadal stått over et tøffere møte med mediene.
-Dette er sannsynligvis en av de tøffeste pressekonferansen jeg har holdt, sa Nadal.
Favoritt
Både fans og eksperter trodde det var mulig for Nadal å slå tilbake i årets Roland Garros. Tennisstjernen hadde et trøblete 2015, og mange trodde han var ferdig i verdenstoppen.
Den siste tidens prestasjoner har derimot fått flere til å snu i synet på Nadal. Han ble sett på som en av de aller største favorittene i French Open.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv