Kyrgios servet seg videre – kjeftet på ballgutt

av | 22 mai, 2016 - 13:09 | French Open, Grand Slam, Internasjonalt

Nick Kyrgios ga motstander Marco Cecchinato ingen sjanser på egen serve, men australieren slet selv med å returnere. 21-åringen vant likevel i tre strake sett.

Nick Kyrgios ga motstander Marco Cecchinato ingen sjanser på egen serve og gikk videre til andre runde, men mange vil husker kampen for at 21-åringen «kjeftet» på en ballgutt.
Den hissige unggutten, som flere ganger i karrieren har vist stort temperament, fikk en advarsel av dommeren under kampen. Kyrgios kjeftet på ballgutten da han fikk et håndkle for sent Da ropte australieren «towel». Publikum var tydelig misfornøyd med oppførselen, det samme var dommeren.
-Jeg har ikke hatt så mange dårlige erfaringer når det gjelder det. Det er ikke enkelt for dem å konsentrere seg hele tiden der ute, spesielt i fem-sett-kamper. Jeg ble ikke sint i det hele tatt, jeg sa det bare litt for høyt, og publikumet viste sin misnøye. Jeg synes det var litt urettferdig av dem, sa Kyrgios, ifølge Roland Garros´hjemmeside.
Tennistalentet er kjent for sin harde server, og viste den nok en gang fram mot sin italienske motstander søndag. Cecchinato hadde bare mulighet til å bryte en gang i gjennom hele kampen.
Samtidig slet Kyrgios med å takle Cecchinatos serve. Australieren hadde 13 muligheter til å bryte, men kun en gang klarte han det. Det var nok til å gi Kyrgios 6-4-seier i det siste settet. De to første settene endte 7-6, 7-6, der Kyrgios stakk av med 8-6-seier i begge tiebreakene.
Øvrige resultater i herreklassen:
Teymuraz Gabashvili, Russland – Donald Young, USA 7-6 (7-5), 6-2, 6-3.
Adrian Ungur, Romania – Igor Sijsling, Nederland 1-6, 2-6, 6-7 (5-7).
Beniot Paire, Frankrike – Radu Albot, Moldova 6-2, 4-6, 6-4, 1-6, 6-4.
Andrey Kuznetsov, Russland – Benjamin Becker, Tyskland 6-2, 6-2, 6-4.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv