Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Viktor Durasovic videre i Challenger-kvalifisering | Tennis-Norge

Viktor Durasovic videre i Challenger-kvalifisering

Viktor Durasovic tok en sterk seier i første kvalifiseringsrunde til ATP Challenger-turneringen i Tampere.

Viktor Durasovic tok en sterk seier i første kvalifiseringsrunde til ATP Challenger-turneringen i Tampere.

Etter å ha klatret opp til 385.-plass på ATP-rankingen har Durasovic fått seeding i kvalifiseringen i Finland. Nordmannen er sjetteseedet og møter dermed, på papiret, enklere motstand fram til en eventuell kvalifiseringsfinale.

Lørdag spilte den norske 21-åringen mot Pedro Sakamoto. 25-åringen er nummer 481 på verdensrankingen og har ikke vært høyere rangert enn nummer 389. Det skjedde i april i år etter å ha tatt seg til semifinale i en Challenger-turnering. Brasilianeren har vunnet to Futures-titler i karrieren.

I lørdagens oppgjør var det Sakamoto som startet best og vant det første settet 6-4 etter et tidlig brudd. Durasovic slo derimot tilbake og vant de påfølgende settene 7-5 og 6-3.

Nordstrand-spilleren møter i andre kvalifiseringsrunde svenske Jonathan Mridha. 23-åringen er nummer 753 i verden og var i 2017 oppe på 508.-plass.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788