Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri vant et sett over topp 90-spiller

Ulrikke Eikeri imponerte lenge mot en tidligere topp 45-spiller i 60.000-dollarsturneringen i Versmold.

Ulrikke Eikeri imponerte lenge mot en tidligere topp 45-spiller i 60.000-dollarsturneringen i Versmold.

Den norske 25-åringen møtte Carina Witthöft som senest i januar i år var rangert som nummer 48 på WTA-rankingen. For øyeblikket ligger den tyske 23-åringen på 48.-plass og vant i 2017 sin første WTA-turnering.

Derfor ventet tøff motstand for Eikeri, men Nordstrand-spilleren var nære ved en sensasjon. Oslo-jenta tapte det første settet 3-6, men spilte et glimrende sett nummer to og vant 6-4. I det tredje settet hang Eikeri lenge med og hadde 40-0 på 3-3 i sitt eget servegame.

Da raknet det for Norges best rangerte kvinnespiller. Witthöft vant de neste fem poengene og gikk opp i 4-3. Den tyske tennisspilleren holdt nivået opp de neste gamene og vant det avgjørende settet 6-3 over Eikeri.

Kommende uke har Eikeri trolig turneringsfri.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788