Serena Williams

Serena Williams tok sin 15. strake seier i en Grand Slam-kamp

Serena Williams imponerer i Wimbledon og er klar for semifinale i Grand Slam-turneringen.

Serena Williams imponerer i Wimbledon og er klar for semifinale i Grand Slam-turneringen.

Den amerikanske 36-åringen vant i 2017 Australian Open og gjorde i mai comeback i Grand Slam-sammenheng etter å ha blitt mor. Der vant Williams tre kamper, men måtte så trekke seg før Roland Garros-oppgjøret i fjerde runde mot Maria Sharapova grunnet en skade.

Dermed sikret Williams sin 15. seier tirsdag i kvartfinalen av Wimbledon. Veteranen slo Camila Giorgi, nummer 52 på WTA-rankingen, 3-6, 6-3, 6-4. Nå kan tennisstjerna være på vei mot sin 24.- Grand Slam-tittel.

–  Å være her i semifinalen, selv om jeg har hatt det som et mål og en plan om det, så er det helt annerledes, det er wow, sa Williams etter kampen.

I semifinalen møter Williams tyske Julia Görges. Nummer 13 i verden slo Kiki Bertens 3-6, 7-5, 6-1 i kvartfinalen. Før årets utgave av Wimbledon har 29-åringen aldri kommet lengre enn fjerde runde i en Grand Slam-turnering. På sitt 42. forsøk i en hovedturnering i Grand Slam-sammenheng er hun i semifinale.

I den andre semifinale møttes Angelique Kerber og Jelena Ostapenko. Duoen slo henholdvis Daria Kasatkina og Dominika Cibulkova.

Serena Williams slag for mammarolle kan du lese om i magasinet Tennis-Norge. Det koster 350 kroner for et abonnement med fire utgaver. Bestill magasinet Tennis-Norge her (eller send en mail til abonnement@tennis-norge.com):

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Abonnement eller antall blad

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788