Malene Helgø. Tennis-Norge.

Malene Helgø stormet til semifinale

Malene Helgø er klar for semifinale i en 15.000-dollarsturnering for første gang på over et halvt år.

Malene Helgø er klar for semifinale i en 15.000-dollarsturnering for første gang på over et halvt år.

Forrige gang 18-åringen tok seg til semifinale i en internasjonal turnering var i Collector Bank Norwegian Open i november, men Helgø har heller ikke spilt altfor mange turneringer i mellomtiden.

Fredag var Helgø også favoritt til å ta seg videre. Furuset-spilleren møtte nederlandske Ewa Vedder. 18-åringen fikk wildcard til turneringen i Den Haag og har aldri vært rangert på WTA-rankingen.

Oppgjøret startet jevnt. Vedder holdt følge til 3-3 i sett nummer en, men så tok Helgø kontroll over kampen. Jenta fra Romerike vant det første settet 6-3 og fulgte opp med 6-1 i det andre settet.

Lørdag venter semifinale i turneringen i Nederland. Motstander er tyske Julyette Maria Josephine Steur, nummer 792 i verden. 22-åringen imponerte med å slå førsteseedede Valentina Ivakchnenko, nummer 176 i verden, i fredagens kvartfinale og vant i tre sett.

Mer om Malene Helgø kan du lese om i magasinet Tennis-Norge. Det koster 350 kroner for et abonnement med fire utgaver eller 99 kroner for et blad. Bestill magasinet Tennis-Norge her (eller send en mail til abonnement@tennis-norge.com):

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Abonnement eller antall blad

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788