Casper Ruud

Casper Ruud har overtaket på neste motstander

Casper Ruud skal i aksjon igjen etter å ha vært hjemme i Norge i en periode. I første kamp møter han en høyt rangert spanjol.

Casper Ruud skal i aksjon igjen etter å ha vært hjemme i Norge i en periode. I første kamp møter han en høyt rangert spanjol.

Det har ikke blitt full klaff for Ruud etter den fine prestasjonen i Roland Garros. I ettertid har unggutten kun vunnet en av fire kamper, men det bekymrer ikke nordmannen selv.

– Jeg har fått noen dager hjemme i Norge nå, trent godt, slappet av litt og ladet batteriene. Det føles bra nå, og jeg tror dette blir en bra sommer på tennisbanen. At jeg røk tidlig ut av Wimbledon hadde jeg regnet med, og nå tror jeg at jeg har fått finpusset på et par ting som gjør meg ekstra skarp fremover, sier Ruud til VG. 

Første turnering på programmet et en Challenger-turnering i Braunschweig og motstander mandag er Roberto Carbellas Baena. Spanjolen er nummer 79 på ATP-rankingen og var oppe på en 72.-plass tidligere i år. Da vant han ATP 250-turneringen Ecuador Open.

Ruud og Carbellas Baena har møttes to ganger tidligere og ved begge anledningene har Ruud vært sterkest. Den norske 19-åringen slo sin spanske motstander 6-7 (4-7), 6-4, 7-6 (7-3) i ATP 500-turneringen i Rio i fjor og i september samme år 7-5, 7-5 i Challenger-turneringen i Sibiu.

Mer om Caspers Ruud utvikling kan du lese om i magasinet Tennis-Norge. Det koster 350 kroner for et abonnement med fire utgaver. Bestill magasinet Tennis-Norge her (eller send en mail til abonnement@tennis-norge.com):

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Abonnement eller antall blad

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788