Brune Olsen kvalifiserte seg for 15.000-dollarsturnering

Astrid Wanja Brune Olsen lyktes med å kvalifisere seg for 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen.

Astrid Wanja Brune Olsen lyktes med å kvalifisere seg for 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen.

Den norske 19-åringen er inne i sin fjerde turneringsuke på rad. De foregående ukene har Brune Olsen ikke klarte å kvalifisere seg til to 25.000-dollarsturneringer og en 15.000-dollarsturnering. I forrige uke tok Furuset-spilleren seg til kvalifiseringsfinale og tapte. For to uker siden ble det tap for Malene Helgø.

Brune Olsen vant lørdag mot de urangerte spillerne Cassandre Thebault og Anastasiya Mulder. I kvalifiseringsfinalen ventet også urangert motstander i 16-åringen Nynke Hamburg. Det endte med en overlegen seier 6-0, 6-2.

I første runde i hovedturneringen spiller Brune Olsen mot kvalifiseringsspilleren Keila Le Bihan. 19-åringen fra Frankrike er urangert, men har tidligere vært nummer 1035 på WTA-rankingen.

Malene Helgø skal prøve å følge opp tittelen fra søndag i samme turnering som Brune Olsen. 18-åringen møter Lexie Stevens som har wildcard til turneringen og er urangert.

Også Stavanger-spilleren Dorothea Faa Hvidning spilte kvalifiseringen, men røk i første kvalifiseringsrunde for Thebault.

Mer om Astrid Wanja Brune Olsen kan du lese om i magasinet Tennis-Norge. Det koster 350 kroner for et abonnement med fire utgaver eller 99 kroner for et blad. Bestill magasinet Tennis-Norge her (eller send en mail til abonnement@tennis-norge.com):

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Abonnement eller antall blad

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788