Brune Olsen til andre runde i Nederland | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Brune Olsen til andre runde i Nederland | Tennis-Norge

Brune Olsen til andre runde i Nederland

Astrid Wanja Brune Olsen vant onsdag sin første kamp på et internasjonalt hovedtablå på seniornivå siden juni 2017.

Norgesmesteren fra 2016 har slitt med skade siden NM i 2017. Brune Olsen var tilbake i spill i mars 2018, men har fram til juni konsentrert seg om å fullføre videregående skole. Nå er det kun tennis som gjelder, og denne uken spiller talentet en 15.000-dollarsturnering i Amstelveen.

I helga kvalifiserte Brune Olsen seg for hovedturneringen og onsdag var det duket for første runde. 19-åringen fra Nittedal møtte kvalifiseringsspilleren Kelia Le Bihan. Den franske 19-åringen er i likhet med Brune Olsen urangert på WTA-rankingen, men Le Bihan har vært nummer 1035 på sitt beste. Det ble en jevn kamp som Brune Olsen vant 7-5, 7-5.

Torsdag venter andre runde og motstander er Ida Jarlskog. Den svenske 20-åringen er nummer 936 på verdensrankingen, men var i forrige uke i finale i 15.000-dollarsturneringen i Den Haag, der hun tapte for Malene Helgø.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...