Melanie Stokke NM

Stokke tapte sin første kamp etter operasjonen

Mandag var Melanie Stokke tilbake i aksjon på tennisbanen etter operasjonen i april. Det ble tap i comebacket til Nordstrand-jenta.

Mandag var Melanie Stokke tilbake i aksjon på tennisbanen etter operasjonen i april. Det ble tap i comebacket til Nordstrand-jenta.

En frisk Melanie Stokke (nummer 285 i verden) startet mandag sitt turneringsløp i 25.000-dollarsturneringen i Barcelona. Med bihulene i sjakk var hun klar for å møte kvalifiseringsspilleren Guiomar Maristany Zuleta De Reales (508) i første runde. Stokke tok fatt på turneringen med svært få kamper under beltet i 2018, i det som har vært et sykdomsplaget år for Norges nest høyeste rankede kvinnespiller.

Det meste klaffet for den norske 21-åringen til å begynne med i comebacket. Stokke servet betraktelig bedre enn sin 19-år gamle motstander, og gikk opp i en 3-0 ledelse etter å ha brutt De Reales. Stokke vant første sett 6-1, og det så lyst til for Nordstrand-jenta igjen på tennisbanen.

Den spanske kvalifiseringsspilleren kjempet seg tilbake i kampen i andre sett. Stokke brøt spanjolens første servegame, men da skulle De Reales slå tilbake. I et jevnt sett måtte Stokke til slutt gi tapt 4-6 etter å ha blitt brutt tre ganger.

I det tredje og avgjørende settet begynte spanjolen å treffe på førsteservene sine. Stokke måtte se kampen gli ut av hendene sine da hun havnet under 1-4. Det kom hun seg ikke tilbake fra, og De Reales fullførte snuoperasjon ved å vinne tredje sett 2-6.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788