Stavanger sikret sluttspillplass

Tre lag hadde allerede sikret seg plass i semifinalen for kvinner i NM lag elite. Stavanger grep den siste tirsdag.

Tre lag hadde allerede sikret seg plass i semifinalen for kvinner i NM lag elite. Stavanger grep den siste tirsdag.

Til tross for at Stavanger imponerte i helga med en seier over Oslo Tennisklubb og flere gode kamper i oppgjøret mot regjerende mester Furuset, måtte siddisene vinne tirsdagens kamp mot Stabekk for å ta seg til semifinale. Med tap ville Stabekk være kvalifisert for sluttspillet.

Dermed var det duket for et spennende oppgjør i Stavanger, og vertene skulle vise seg å være best. Rogalendingene vant de to innledende doublekampene, mens ener Dorothea Abigel Faa-Hviding og toer Anne Sædberg Myhre vant sine singlekamper, alle i to sett. Da var oppgjøret allerede avgjort, og det hjalp lite at Stabekk tok tre påfølgende seire.

I den andre kampen i gruppe A mellom Furuset og Oslo Tennisklubb, vant førstnevnte oppskriftsmessig 7-0. I gruppe B var det en ren gruppefinale mellom Ullern og Nordstrand. Ullern vant hele 7-0. Heming sikret tredjeplassen med seier 5-2 over Paradis i Bergen.

Det betyr at Furuset møter Nordstrand og Ullern møter Stavanger i semifinalen. Ullern og Furuset må sees på som favoritter for å ta seg til finale. I kampen om å unngå nedrykk spiller Heming mot Oslo Tennisklubb og Paradis mot Stabekk.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788